Site Rengi

DOLAR 32,3266
EURO 35,0806
ALTIN 2.297,91
BIST 8.987,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İYİ Parti’de Teşkilat Başkan Yardımcıları belirlendi

REKLAM ALANI
14.10.2019
464
A+
A-

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Ayhan Bölükbaşı’na 2. Bölgedeki illerin sorumluluğu verildi.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın teklifi ile Genel Merkezi Teşkilat Başkan Yardımcıları ve sorumlu oldukları bölgeler ve iller belli oldu. Genel Başkan Meral Akşener’in uygun görmesiyle belirlenen Teşkilat Başkan Yardımcıları, kendilerine bağlı olan bölgede yer alan illerden sorumlu olacaklar. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Ayhan Bölükbaşı’na 2. Bölgedeki illerin sorumluluğu verildi.
İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcıları, Teşkilat Başkanı Koray Aydın’a bağlı olarak görev yapacaklar. Teşkilat Başkan Yardımcıları, teşkilatın daha hızlı, etkin ve aktif bir şekilde çalıştırılmasına yardımcı olacaklar. Ayrıca, teşkilatın sorun, talep ve ihtiyaçlarının karşılanması için Genel Merkez ile sorumlu oldukları iller arasındaki koordinasyonu sağlayacaklar.
Yürürlüğe giren görev bölümüne göre Ankara, İstanbul ve İzmir hariç olmak üzere 78 il, 1. Bölge, 2. Bölge gibi numaralandırılarak 7 bölgeye ayrıldı. Her bir bölge bir Teşkilat Başkan Yardımcısının görev ve sorumluluk alanı olarak belirlendi.
İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcıları ve sorumlu oldukları bölgeler ve iller şöyle:
İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral’ın sorumlu olduğu 1. Bölgedeki iller; Aksaray, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Sivas.
İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Ayhan Bölükbaşı’nın sorumlu olduğu 2. Bölgedeki iller; Sakarya, Kocaeli, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Bartın, Zonguldak, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli.
İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Cumali Durmuş’un sorumlu olduğu 3. Bölgedeki iller; Malatya, Erzincan, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Erzurum, Muş, Bitlis, Kars, Ağrı, Ardahan, Van, Iğdır.
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın sorumlu olduğu 4. Bölgedeki iller; Kilis, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkâri.
İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Arslan’ın sorumlu olduğu 5. Bölgedeki iller; Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Mersin, Antalya, Burdur, Isparta, Muğla, Aydın, Denizli, Karaman, Konya.
İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Halil Aydoğdu’nun sorumlu olduğu 6. Bölgedeki iller; Manisa, Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Eskişehir.
İYİ Parti Eski Genel İdare Kurulu Üyesi Osman Topal’ın sorumlu olduğu 7. Bölgedeki iller; Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Kastamonu, Bayburt, Gümüşhane, Tokat, Amasya, Çorum.
Ankara, İstanbul ve İzmir illeri doğrudan Genel Başkan Meral Akşener’in uhdesinde ve dolayısıyla Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın sorumluluğunda olacak.

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.