Mihmandar kamp ateşi yaktı

MOBİL REKLAM ALANI
10.10.2019
718
A+
A-

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Marmaracık Gençlik Kampı’nda gençlerle kamp ateşi yakarak sohbet etti. Göksu’nun, ‘Esenler’i spor şehri yapacağız’ sözü gençleri heyecanlandırdı.

ARA REKLAM ALANI

Esenler Belediyesi’nin “Mihmandar Gençlik” projesi kapsamında hayata geçirdiği “Mihmandar Akademi” öğrencileri, Sarıyer’deki Marmaracık Gençlik Kampı’nda hem eğitici hem de eğlence dolu üç gün geçirdiler. Ortaokul ve lise öğrencisi gençler doğanın tadını, yaptıkları spor ve çeşitli etkinliklerle çıkardılar.

 Kampta; okçuluk, takım oyunları, zipline, trekking ve matrak gibi sportif faaliyetlerde bulunan gençler, erdemli, ahlaklı ve duyarlı gençliğin sahip olması gereken özellikler hakkında da eğitimler aldılar.

ESENLER SPOR ŞEHRİ OLACAK

“Esenler’de spor yapmayan genç kalmayacak” diyen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, şu sözleri söyledi:

“Sizlere yönelik yapılacak en önemli çalışmalardan birinin spor olduğunu biliyoruz. Esenler’i tam bir spor şehri yapacağız. Yeni Esenler’de kurulacak 33 bin metrekarelik Spor Vadisi ile Esenler’de spor yapmayan genç kalmayacak. Biz istiyoruz ki gençlerimiz kendi ilçesinde gönlünce, bol bol spor yapsın, sağlıklı ve zinde nesiller, şampiyon sporcular yetiştirsin.”

 

MOBİL REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.